Andive cu sunca

Un fel de mancare clasic, usor si care nu necesita multe ingrediente: andive si desigur sunca! Frumoasele andive de sezon insotite de un bechamel cremos si de cascaval ras, le-am lasat sa se gratineze in voie :-) O reteta reconfortanta de care ne place sa ne bucuram "calda", la cina.

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Andive cu sunca

Curatati andivele si fierbeti-le timp de 10 minute in apa clocotita.

Infasurati fiecare andiva intr-o felie de sunca si puneti-le in vasul de copt.

Pregatiti bechamelul: topiti untul intr-o craticioara si adaugati faina dintr-o data. Amestecati.

Adaugati laptele putin cate putin in timp ce amestecati. Bechamel ar trebui sa se ingroase.

Puneti sare, piper si nucsoara rasa.

Se toarna bechamelul in vasul de copt peste andive. Presarati cu cascaval ras.

Coaceti 20 minute la 220°C.

Gata!

Ingrediente Andive cu sunca

4 andive

4 felii de sunca

35 gr faina

35 gr unt

500 ml lapte

sare

piper

nucsoara rasa

70 gr cascaval ras

Categorii