Andive cu sunca

Un fel de mancare clasic, usor si care nu necesita multe ingrediente: andive si desigur sunca! Frumoasele andive de sezon insotite de un bechamel cremos si de cascaval ras, le-am lasat sa se gratineze in voie :-) O reteta reconfortanta de care ne place sa ne bucuram "calda", la cina.
Instructiuni de preparare Andive cu sunca
Curatati andivele si fierbeti-le timp de 10 minute in apa clocotita.
Infasurati fiecare andiva intr-o felie de sunca si puneti-le in vasul de copt.
Pregatiti bechamelul: topiti untul intr-o craticioara si adaugati faina dintr-o data. Amestecati.
Adaugati laptele putin cate putin in timp ce amestecati. Bechamel ar trebui sa se ingroase.
Puneti sare, piper si nucsoara rasa.
Se toarna bechamelul in vasul de copt peste andive. Presarati cu cascaval ras.
Coaceti 20 minute la 220°C.
Gata!
Ingrediente Andive cu sunca
4 andive
4 felii de sunca
35 gr faina
35 gr unt
500 ml lapte
sare
piper
nucsoara rasa
70 gr cascaval ras