Andive la cuptor

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Andive la cuptor

Intr-o tigaie (care sa mearga si la cuptor) mai inalta punem uleiul la incins, adaugam rosiile taiate cubulete si usturoiul; dupa 2-3 minute adaugam andivele taiate jumatati, apa, patrunjelul si cimbrul; le lasam la inabusit pentru 15 minute. Cand lichidul a scazut la jumatate, punem sare si piper dupa gust, apoi deasupra andivelor adaugam si sunca presata taiata felii si cascavalul ras. Tigaia se baga la cuptor (sa fie deja incins la 250 grade) pentru 20 minute maximum (cand cascavalul s-a facut putin auriu). Se poate servi cu cartofi fierti sau orice fel de legume fierte separat. Pofta buna !!!

Ingrediente Andive la cuptor

andive 4-5 bucati

2 rosii

1-2 catei de usturoi

2 lunguri de ulei

patrunjel tocat o lingura

o crenguta de cimbru

sare si piper dupa gust

sunca presata 200-300 gr

cascaval ras 200 gr

200 ml apa

Categorii