Anghinare cu cous cous

Reteta culinara Anghinare cu cous cous din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Anghinare cu cous cous

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Anghinare cu cous cous

 

Cat de bun poate fi :x. Anghinarea, ca remediu fitoterapeutic, este indicatã în insuficienţe hepatice şi renale, hepatitã cronicã şi cirozã hepaticã, calculozã biliarã, aterosclerozã, hipercolesterolemii, anorexie, balonare, adjuvant în tratamentul hipertensiunii arteriale, intoxicaţii, balonare, inapetenţă, greaţă şi durerile abdominale.

Ingrediente Anghinare cu cous cous

4 anghinare

200 g cous cous

legume gratinate in ulei(vanata,ardel,dovlecei)

1 lingura unt

ulei de masline

o canita vin rosu

sare piper

Categorii