Anghinare cu sos de iaurt si usturoi

Reteta culinara Anghinare cu sos de iaurt si usturoi din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Franta. Cum sa faci Anghinare cu sos de iaurt si usturoi
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Anghinare cu sos de iaurt si usturoi
Este pentru prima oara cand mananc anghinare. Am gasit-o la noi intr-o piata si m-am gandit ca e musai sa incerc si eu, ca prea o lauda toata lumea. Am cautat pe internet sa vad cum se pregateste si se mananca. Am inteles ca ar fi trebuit sa fie putin amaruie, dar a mea nu a fost deloc asa. In principiu se mananca numai foile din mijloc, care sunt mai fragede, dar eu le-am incercat si pe celelalte. Asta pentru ca la cat de mult am dat pe bucata, nu m-am indurat sa arunc mai nimic :)))
Ingrediente Anghinare cu sos de iaurt si usturoi
3 bucati anghinare
200 ml iaurt foarte gras
4 catei de usturoi, taiati marunt
1/2 lingurita menta uscata
1/2 lingurita ceapa verde tocata marunt
sare dupa gust
1 avocado copt
1 catel usturoi
2 linguri masline fara samburi
3 rosii taiate cuburi mici
1 ceapa verde