Antricot de vita a la Cazino

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Antricot de vita a la Cazino

Legumele se curata ,ceapa se taie marunt,ardeii julien,iar cartofii cuburi.Antricoatele se bat usor ca ptr. snitele,se sareaza, se trec prin faina si se inabusa in ulei cu putina apa.Se scot pe un platou,iar in uleiul ramas,se inabusa ceapa si ardeii,apoi se adauga pasta de tomate,boiaua si apa.;se fierb 15 minute. Se pun antricoatele in sos si se fierb la foc mic cca 1 ora. Separat se pun cartofii la fiert in in apa cu sare. Cu 5 minute inainte de a fi gata se adauga in sos chimenul si vinul. Se servesc calde cu garnitura de cartofi natur,felii de ou rascopt si patrunjel pe deasupra.

Ingrediente Antricot de vita a la Cazino

6 antricoate de vita,4 cepe medii,4-5 ardei grasi,1 lingura cu varf de pasta de tomate,1 1/2 lingura faina,8 linguri de ulei,boia dulce de ardei,1 lingurita chimen,50 ml vin alb sec,sare,piper

Garnitura:1 kg cartofi,3 oua fierte tari,patrunjel

Categorii