Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel
Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel - Cum se prepara Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel: Antricotul se asezonează
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel
Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel, mega delicios!
Ingrediente Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel: 150 g brânză gorgonzola cremoasă 100 g sparangel 200 g antricot de vită 30 ml ulei de măsline 50 g unt 2-3 fire cimbrișor 3 căței usturoi 150 ml smântână lichidă sare și piperCum se prepara Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:
Antricotul se asezonează cu sare și piper, după gust.
Puneți antricotul de vită într-o tigaie bine încinsă, cu 1 lingură de ulei de măsline.
După ce s-a rumenit frumos pe o parte, întoarceți bucata de carne pe cealaltă parte și adăugați în tigaie o bucată de unt, usturoiul și câteva crenguțe de cimbru.
Glasați carnea cu untul aromatizat din tigaie.
Scoateți carnea pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5-7 minute, după care o tăiați felii.
Puneți smântâna lichidă într-o crăticioară și aduceți la punctul de fierbere. Adăugați brânza gorgonzola cremoasă, puțin piper și fierbeți sosul până ajunge la consistența dorită.
Pregătiți și sparanghelul. Taiati partea lemnoasa a sparanaghelului. Într-o tigaie încăpătoare, puneți o lingură de ulei de măsline și restul de unt și aromatizați totul cu un cățel de usturoi zdrobit.
Prăjiți sparanghelul în acest amestec de unt cu ulei aromatizat, condimentați după gust cu sare și piper.
Poftă bună!
Ingrediente Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel
Ingrediente Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:
150 g brânză gorgonzola cremoasă
100 g sparangel
200 g antricot de vită
30 ml ulei de măsline
50 g unt
2-3 fire cimbrișor
3 căței usturoi
150 ml smântână lichidă
sare și piper