Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel - Cum se prepara Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:    Antricotul se asezonează

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel

 

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel, mega delicios!

Ingrediente Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel: 150 g brânză gorgonzola cremoasă 100 g sparangel 200 g antricot de vită 30 ml ulei de măsline 50 g unt 2-3 fire cimbrișor 3 căței usturoi 150 ml smântână lichidă sare și piper

Cum se prepara Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:

  Antricotul se asezonează cu sare și piper, după gust.

Puneți antricotul de vită într-o tigaie bine încinsă, cu 1 lingură de ulei de măsline. 

După ce s-a rumenit frumos pe o parte, întoarceți bucata de carne pe cealaltă parte și adăugați în tigaie o bucată de unt, usturoiul și câteva crenguțe de cimbru. 

Glasați carnea cu untul aromatizat din tigaie.

Scoateți carnea pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5-7 minute, după care o tăiați felii.

Puneți smântâna lichidă într-o crăticioară și aduceți la punctul de fierbere. Adăugați brânza gorgonzola cremoasă, puțin piper și fierbeți sosul până ajunge la consistența dorită.

Pregătiți și sparanghelul. Taiati partea lemnoasa a sparanaghelului. Într-o tigaie încăpătoare, puneți o lingură de ulei de măsline și restul de unt și aromatizați totul cu un cățel de usturoi zdrobit. 

Prăjiți sparanghelul în acest amestec de unt cu ulei aromatizat, condimentați după gust cu sare și piper.

Poftă bună!

Ingrediente Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel

Ingrediente Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:

150 g brânză gorgonzola cremoasă

100 g sparangel

200 g antricot de vită

30 ml ulei de măsline

50 g unt

2-3 fire cimbrișor

3 căței usturoi

150 ml smântână lichidă

sare și piper

Categorii