Antricot de vitel cu sos de usturoi

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Antricot de vitel cu sos de usturoi

Presari carnea cu sare, piper si cimbru dupa gust, asezi bucatile intr-o tava cu ulei, torni vinul si o ceasca de apa si dai la cuptor, la foc potrivit, pentru 1 ora. Din cand in cand stropesti carnea cu zeama din tava ca sa nu se usuce. In acest timp pregatesti sosul : freci untul cu zeama de lamaie, pui patrunjelul tocat, pasta de tomte si usturoiul pisat. Pui vasul cu sos intr-un alt vas cu apa fierbinte pentru 1 minut s bati continutul. Astfel untul se topeste putin si sosul se leaga. Dupa ce s-au patruns antricoatele, le scoti pe un platou si le aduci la masa cu sosul alaturi.

Ingrediente Antricot de vitel cu sos de usturoi

1 kg antricot de vitel

100 g unt

1 lingura pasta de tomate

3 - 4 catei de usturoi

1 legatura patrunjel verde

1 lmaie

sare

piper

cimbru

1 cana vin alb

ulei

Categorii