Aperitiv chec cu ton, branza si frunze de ridichi
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Franta. Cum sa faci Aperitiv chec cu ton, branza si frunze de ridichi
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv chec cu ton, branza si frunze de ridichi
O reteta de sezon si anti risipa. De ce aruncam frunzele de ridichi? Din necunoaștere, pentru că așa am învățat să apreciem doar rădăcinile cărnoase și suculente si sa lasam la o parte frunzele lor consistente și bogate în nutrienți și vitamine. Frunzele de ridichi sunt o excelentă sursă de vitamina C, pe care o regăsim într-o cantitate de şase ori mai mare decât în ridiche. https://www.blogulluicatalina.com/2019/04/chec-cu-ton-branza-si-frunze-de-ridichi.html
Ingrediente Aperitiv chec cu ton, branza si frunze de ridichi
3 oua
1 conserva de ton natur - 140 gr scurs
75-100 gr frunze de ridichi
30 g de crema de branza St Môret
150 ml de smantana
50 g de cascaval ras
30 g de sos 'pesto rosso'
1 lingura faina de chia 20gr (sau faina dorita)
sare, piper
cimbru
boia de ardei