Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Franta. Cum sa faci Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi

 

Nu-s prea amatoare de păstârnac fiert, dar gatit astfel este foarte bun. https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/chiftele-de-pastarnac-cu-3-branzeturi.html

2 pastarnaci frumoși 1 morcov 2 oua 2 linguri bune de parmezan 2 linguri de cascaval ras 2 linguri. brânză de vaci semințe de chimen 2 linguri. faina de migdale sare, piper 2 linguri de ulei de cocos

Spălați și curățați păstârnacul și morcovul.

Dați-le pe razatoarea cea mare. Se adaugă chimenul, cele 3 brânzeturi și ouăle.

Se amestecă totul, se adaugă faina de migdale.

Condimentăm: sare și piper.

Am pus o lingurita de sos persillade: patrunjel cu usturoi mixat cu ulei de masline . Faceți parjoale mici, groase cu preparatul.

Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură de ulei de cocos și gătiți chiftelele.

Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.

Ungeți din nou tigaia și terminați gătitul preparatului.

Excelent de serit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare.

Ingrediente Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi

2 pastarnaci frumoși

1 morcov

2 oua

2 linguri bune de parmezan

2 linguri de cascaval ras

2 linguri. brânză de vaci

semințe de chimen

2 linguri. faina de migdale

sare, piper

2 linguri de ulei de cocos

Categorii