Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Franta. Cum sa faci Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi
Nu-s prea amatoare de păstârnac fiert, dar gatit astfel este foarte bun. https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/chiftele-de-pastarnac-cu-3-branzeturi.html
2 pastarnaci frumoși 1 morcov 2 oua 2 linguri bune de parmezan 2 linguri de cascaval ras 2 linguri. brânză de vaci semințe de chimen 2 linguri. faina de migdale sare, piper 2 linguri de ulei de cocosSpălați și curățați păstârnacul și morcovul.
Dați-le pe razatoarea cea mare. Se adaugă chimenul, cele 3 brânzeturi și ouăle.
Se amestecă totul, se adaugă faina de migdale.
Condimentăm: sare și piper.
Am pus o lingurita de sos persillade: patrunjel cu usturoi mixat cu ulei de masline . Faceți parjoale mici, groase cu preparatul.
Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură de ulei de cocos și gătiți chiftelele.
Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.
Ungeți din nou tigaia și terminați gătitul preparatului.
Excelent de serit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare.
Ingrediente Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi
2 pastarnaci frumoși
1 morcov
2 oua
2 linguri bune de parmezan
2 linguri de cascaval ras
2 linguri. brânză de vaci
semințe de chimen
2 linguri. faina de migdale
sare, piper
2 linguri de ulei de cocos