Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto
Vazusem acum mult timp, pe un site, o imagine cu acest gen de aperitiv si mi-a placut foarte mult. Avand de pregatit mai multe gustari, am ales sa fac si aceste choux-uri sarate, o umplutura cu diverse branzeturi si fasii de prosciutto. Atat de aspectoase au iesit, dar si foarte, foarte bune! Umpluturile pot fi diverse, in functie de gusturi: puteti sa faceti o crema de pateu, o umplutura de peste, o pasta de ton, crema de branza cu bucati de somon afumat si multe altele. Idei sunt multe si chiar merita incercata aceasta reteta!
Ingrediente Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto
Pentru choux-uri: 330 ml apa 100 ml ulei 4 oua 170 gr faina sare piper Pentru umplutura: 450 gr branza de vaci 250 gr crema de branza 3 linguri parmezan ras 1/2 legatura marar verde sare piper busuioc uscat 1 castravete murat 3-4 bucati gogosar in otet 100 gr prosciutto feliat
330 ml apa
100 ml ulei
4 oua
170 gr faina
sare
piper
450 gr branza de vaci
250 gr crema de branza
3 linguri parmezan ras
1/2 legatura marar verde
sare
piper
busuioc uscat
1 castravete murat
3-4 bucati gogosar in otet
100 gr prosciutto feliat