Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor
Tare buni acești colțunași calzi, serviți cu ketchup, sau cu salată, dar și reci, luați la pachet! Pentru prepararea colțunașilor din această rețetă am făcut curățenie în frigider și am folosit toate preparatele din carne
Ingrediente Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor
Pentru aluat:
2 gălbenușuri
200 g unt cu 82% grăsime
200 ml lapte
500 g făină
sare
1 lingură oțet
1 gălbenuș + 1 linguriță lapte, pentru uns
semințe de chimen
semințe de susan
Pentru umplut:
1 kg preparate din carne (friptură și chiftele)
2 cepe micuțe
1 morcov
1 rădăcină pătrunjel
2 linguri dulceață de ardei iuți
cimbru
sare
3 albușuri
150 g mozzarella
1 legătură pătrunjel verde
1 lingură ulei