Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane

 

Pornind de la rețeta Laurei la care am poftit de cum am văzut-o, am preparat acești delicioși colțunași umpluți cu șuncă presată și legume mexicane. Mulțu, Lăurici, pentru inspirație! :-* Umplutura am ales-o în funcție de ce am găsit prin frigider. Au ieșit tare buni, iar noi i-am servit cu ketchup și dulceață de ardei iuți.

Ingrediente Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane

Pentru aluat:

2 ouă

150 g unt( 82%)

500 g făină

100 ml apă rece

1 lingură oțet

un praf sare

Pentru uns:

1 gălbenuș

1/2 linguriță lapte

boia de ardei dulce

Pentru umplutură:

350 g șuncă presată

400 g legume mexicane, congelate

200 g mozzarella

2 ouă + 1 albuș

sare

piper

busuioc uscat

Categorii