Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane
Pornind de la rețeta Laurei la care am poftit de cum am văzut-o, am preparat acești delicioși colțunași umpluți cu șuncă presată și legume mexicane. Mulțu, Lăurici, pentru inspirație! :-* Umplutura am ales-o în funcție de ce am găsit prin frigider. Au ieșit tare buni, iar noi i-am servit cu ketchup și dulceață de ardei iuți.
Ingrediente Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane
Pentru aluat:
2 ouă
150 g unt( 82%)
500 g făină
100 ml apă rece
1 lingură oțet
un praf sare
Pentru uns:
1 gălbenuș
1/2 linguriță lapte
boia de ardei dulce
Pentru umplutură:
350 g șuncă presată
400 g legume mexicane, congelate
200 g mozzarella
2 ouă + 1 albuș
sare
piper
busuioc uscat