Aperitiv crema de branza cu feta/ Kajmac (reteta sarbeasca)

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Croatia. Cum sa faci Aperitiv crema de branza cu feta/ Kajmac (reteta sarbeasca)
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv crema de branza cu feta/ Kajmac (reteta sarbeasca)
Azi, 15 februarie, vecinii nostri din sudul Dunarii si-au pus straiele de sărbătoare, deoarece sărbătoresc Ziua Naţională a Repulicii Serbia, in memoria zilei de 15 februarie 1804 cand a inceput lupta de eliberare a poporului sarb de sub ocupatia otomana. O reteta rapida gasita pe site-ul sarbesc http://www.serbia.com/. https://www.blogulluicatalina.com/2019/02/crema-de-branza-cu-feta-kajmac-reteta.html
Ingrediente Aperitiv crema de branza cu feta/ Kajmac (reteta sarbeasca)
100 g de unt moale
100 g de branza feta (sau cas sarat, uscat)
100 g de smantana + 2 linguri de zeama de lamaie