Aperitiv cu fulgi de ovaz, salam si cascaval afumat Delaco
Reteta culinara Aperitiv cu fulgi de ovaz, salam si cascaval afumat Delaco din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv cu fulgi de ovaz, salam si cascaval afumat Delaco
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv cu fulgi de ovaz, salam si cascaval afumat Delaco
Acest aperitiv l-am conceput facand curatenie in camara si frigider. Deci aveam niste salam Sinaia inceput de cateva zile, niste fulgi de ovaz care aveau termenul de expirare peste cateva zile si deliciosul cascaval de la Delaco, cel afumat, pe care l-am primit la picnicul bucatarasilor. A iesit ceva bun de rontait in fata PC-urilor, sau de luat la pachetelul de drum lung sau de scoala.
Ingrediente Aperitiv cu fulgi de ovaz, salam si cascaval afumat Delaco
250 g cascaval afumat, Delaco
200 gr unt
2 oua
100 g fulgi de ovaz
250 g faina
boia de ardei dulce
piper
chimen
1 varf cutit sare
1/2 lingurita praf de copt.
felii de salam(1/portie)