Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui

 

Am fost la piata sa iau spanac si cand am vazut ceapa verde, mararul ma gandeam deja la un aperitiv sa pun ce imi place. Și așa am făcut.

240 g ficat de pui 200 g inimioare de pui și pipete 200 g ciuperci ciuperci 2 morcovi potriviți 4 legături de ceapă verde 5 ouă sare piper colorat Crustă 1 sau 1 lingura de faina acoperita 1 cană de lapte 60 g amestec de brânză proaspăt rasă. piper sare

Mai întâi am fiert ficatul, inimile și pipetele, am fiert ficatul separat pentru că fierbe mai repede. După ce au fiert măruntaiele, le-am tăiat cubulețe mici. Ciupercile le-am curatat, le-am spalat, le-am taiat cubulete si le-am calit intr-o lingura de unt, le-am scos din borcan cu telul, sa se scurga de zeama lasata de ciuperci. Am curatat morcovii si apoi i-am taiat cubulete mici, am curatat si ceapa si am tocat-o marunt. Am pus vreo 60 ml ulei intr-un tuciulet, am pus ceapa in cait, am adaugat morcovul si am lasat sa fiarba pana morcovul a devenit moale, am adaugat sare si piper macinat. apoi am pus ciupercile si maruntaiele, am lasat sa fiarba vreo 15 minute, apoi am adaugat mararul tocat, lasand inca 10 minute pe foc. Am tras tuciul si am lasat compozitia la racit aproximativ 20 de minute. Am batut bine cele 5 oua, am adaugat putina sare si piper macinat, apoi le-am incorporat in compozitia tuciuletului. Am pregatit o tava tapetata cu hartie de copt (24/24 cm), am turnat compozitia in tava. Separat am pus 1 ou intr-un bol, am adaugat faina si laptele si am amestecat bine, am adaugat piper, sare si la final am pus amestecul de branza. Am turnat amestecul obtinut in tava peste compozitia de aperitiv. Am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 g, pentru aproximativ 30-35 de minute, pana incepe sa se rumeneasca frumos. Am scos tava din cuptor si am lasat-o sa se raceasca apoi am portionat aperitivul. Bucura-te de masa ta ! Am adaugat faina si laptele si am amestecat bine, am adaugat piper, sare si la final am pus amestecul de branza. Am turnat amestecul obtinut in tava peste compozitia de aperitiv. Am pus tava la cuptorul preincalzit la 180 g, timp de aproximativ 30-35 de minute, pana incepe sa se rumeneasca frumos. Am scos tava din cuptor si am lasat-o sa se raceasca apoi am portionat aperitivul. Bucura-te de masa ta ! Am adaugat faina si laptele si am amestecat bine, am adaugat piper, sare si la final am pus amestecul de branza. Am turnat amestecul obtinut in tava peste compozitia de aperitiv. Am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 g, pentru aproximativ 30-35 de minute, pana incepe sa se rumeneasca frumos. Am scos tava din cuptor si am lasat-o sa se raceasca apoi am portionat aperitivul. Bucura-te de masa ta ! Am turnat amestecul obtinut in tava peste compozitia de aperitiv. Am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 g, pentru aproximativ 30-35 de minute, pana incepe sa se rumeneasca frumos. Am scos tava din cuptor si am lasat-o sa se raceasca apoi am portionat aperitivul. Bucura-te de masa ta ! Am turnat amestecul obtinut in tava peste compozitia de aperitiv. Am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 g, pentru aproximativ 30-35 de minute, pana incepe sa se rumeneasca frumos. Am scos tava din cuptor si am lasat-o sa se raceasca apoi am portionat aperitivul. Bucura-te de masa ta !

Ingrediente Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui

240 g ficat de pui

200 g inimi si pipote de pui

200 g ciuperci champignon

2 morcovi potriviti

4 legaturi de ceapa verde

5 oua

sare

piper colorat

Crusta

1 ou

1 lingura cu faina plina varf

1 cescuta de lapte

60 g amestec de branzeturi gata rase.

piper

sare

Categorii

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

Reteta culinara Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa din cat

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

Reteta culinara Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară din categoria Aper

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie - Cum se prepara acest Quiche cu dovlecei - Varianta r

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

Reteta culinara Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide din categoria Aperitiv

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

Reteta culinara Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos din categoria Aperitive / Garni

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare - Cum se prepara Crostini cu ciuperci - Gu

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid - Cum se prepara aceste Brioșe cu

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

Reteta culinara Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește din