Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui
Am fost la piata sa iau spanac si cand am vazut ceapa verde, mararul ma gandeam deja la un aperitiv sa pun ce imi place. Și așa am făcut.
240 g ficat de pui 200 g inimioare de pui și pipete 200 g ciuperci ciuperci 2 morcovi potriviți 4 legături de ceapă verde 5 ouă sare piper colorat Crustă 1 sau 1 lingura de faina acoperita 1 cană de lapte 60 g amestec de brânză proaspăt rasă. piper sareMai întâi am fiert ficatul, inimile și pipetele, am fiert ficatul separat pentru că fierbe mai repede. După ce au fiert măruntaiele, le-am tăiat cubulețe mici. Ciupercile le-am curatat, le-am spalat, le-am taiat cubulete si le-am calit intr-o lingura de unt, le-am scos din borcan cu telul, sa se scurga de zeama lasata de ciuperci. Am curatat morcovii si apoi i-am taiat cubulete mici, am curatat si ceapa si am tocat-o marunt. Am pus vreo 60 ml ulei intr-un tuciulet, am pus ceapa in cait, am adaugat morcovul si am lasat sa fiarba pana morcovul a devenit moale, am adaugat sare si piper macinat. apoi am pus ciupercile si maruntaiele, am lasat sa fiarba vreo 15 minute, apoi am adaugat mararul tocat, lasand inca 10 minute pe foc. Am tras tuciul si am lasat compozitia la racit aproximativ 20 de minute. Am batut bine cele 5 oua, am adaugat putina sare si piper macinat, apoi le-am incorporat in compozitia tuciuletului. Am pregatit o tava tapetata cu hartie de copt (24/24 cm), am turnat compozitia in tava. Separat am pus 1 ou intr-un bol, am adaugat faina si laptele si am amestecat bine, am adaugat piper, sare si la final am pus amestecul de branza. Am turnat amestecul obtinut in tava peste compozitia de aperitiv. Am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 g, pentru aproximativ 30-35 de minute, pana incepe sa se rumeneasca frumos. Am scos tava din cuptor si am lasat-o sa se raceasca apoi am portionat aperitivul. Bucura-te de masa ta ! Am adaugat faina si laptele si am amestecat bine, am adaugat piper, sare si la final am pus amestecul de branza. Am turnat amestecul obtinut in tava peste compozitia de aperitiv. Am pus tava la cuptorul preincalzit la 180 g, timp de aproximativ 30-35 de minute, pana incepe sa se rumeneasca frumos. Am scos tava din cuptor si am lasat-o sa se raceasca apoi am portionat aperitivul. Bucura-te de masa ta ! Am adaugat faina si laptele si am amestecat bine, am adaugat piper, sare si la final am pus amestecul de branza. Am turnat amestecul obtinut in tava peste compozitia de aperitiv. Am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 g, pentru aproximativ 30-35 de minute, pana incepe sa se rumeneasca frumos. Am scos tava din cuptor si am lasat-o sa se raceasca apoi am portionat aperitivul. Bucura-te de masa ta ! Am turnat amestecul obtinut in tava peste compozitia de aperitiv. Am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 g, pentru aproximativ 30-35 de minute, pana incepe sa se rumeneasca frumos. Am scos tava din cuptor si am lasat-o sa se raceasca apoi am portionat aperitivul. Bucura-te de masa ta ! Am turnat amestecul obtinut in tava peste compozitia de aperitiv. Am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 g, pentru aproximativ 30-35 de minute, pana incepe sa se rumeneasca frumos. Am scos tava din cuptor si am lasat-o sa se raceasca apoi am portionat aperitivul. Bucura-te de masa ta !
Ingrediente Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui
240 g ficat de pui
200 g inimi si pipote de pui
200 g ciuperci champignon
2 morcovi potriviti
4 legaturi de ceapa verde
5 oua
sare
piper colorat
Crusta
1 ou
1 lingura cu faina plina varf
1 cescuta de lapte
60 g amestec de branzeturi gata rase.
piper
sare