Aperitiv friganele cu susan
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Aperitiv friganele cu susan
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv friganele cu susan
Pentru supa-cremă de zilele trecute, am preparat, pe lângă obișnuitele crutoane și niște friganele cu susan, așa cum pregăteam în urmă cu câțiva ani, ca aperitive și care erau foarte apreciate. Atunci m-am bucurat că această idee de a prepara altfel friganelele a avut succes și le-am servit uneori chiar și cu diferite salate. De această dată, le-am făcut pentru supa-cremă, știind că mulți adoră crutoanele prăjite, pentru gustul lor mai bun. Mi s-a părut că supa-cremă este mai bună cu aceste friganele deosebite, foarte gustoase, pe care, le preparam de obicei ca aperitiv. De aceea am tăiat feliile de pâine toast sub formă de bastonașe și nu le-am lăsat întregi.
Ingrediente Aperitiv friganele cu susan
4 felii de pâine toast
2 ouă
100 grame de susan
sare
piper
boia de ardei dulce
ulei de floarea soarelui, pentru prăjit friganelele