Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume
Reteta culinara Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume
Ma gandeam sa fac ceva bun si sa nu-mi dau mult de lucru, asa ca m-am uitat prin frigider si cu ce am gasit, am pregatit acesti melci din aluat foietaj. Pentru ca noua ne-au placut, m-am gandit sa impartasesc si cu voi aceasta reteta rapida si ieftina. Sper sa va placa. Pofta buna!
Ingrediente Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume
800 g aluat foietaj (doua foi a 400 g fiecare)
80 g ardei rosu
150 g ciuperci din conserva
50 g ceapa verde
50 g masline negre felii
100 g crema de branza
150 g cascaval ras
1 galbenus de ou amestecat cu o lingura de lapte