Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume

Reteta culinara Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume

 

Ma gandeam sa fac ceva bun si sa nu-mi dau mult de lucru, asa ca m-am uitat prin frigider si cu ce am gasit, am pregatit acesti melci din aluat foietaj. Pentru ca noua ne-au placut, m-am gandit sa impartasesc si cu voi aceasta reteta rapida si ieftina. Sper sa va placa. Pofta buna!

Ingrediente Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume

800 g aluat foietaj (doua foi a 400 g fiecare)

80 g ardei rosu

150 g ciuperci din conserva

50 g ceapa verde

50 g masline negre felii

100 g crema de branza

150 g cascaval ras

1 galbenus de ou amestecat cu o lingura de lapte

Categorii