Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Franta. Cum sa faci Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde

 

     Sunt la capitolul ,,Sa folsim ce avem pe acasa".  De data aceasta am poftit la foietaje. Una dintre foi a fost umpluta cu dulceata de caise amestecata cu cacao. Cealalta foaie s-a dorit sa fie aperitiv sarat cu branza.

 

INGREDIENTE
o foaie foietaj 25 cm/30 cm 200 gr branza framantata oaie 2 cepe verzi 1 ou 1 lingura seminte negrilica [chimen negru ] Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider . Sa nu se deformeze se lucreaza cu el rece . Se taie foaia in opt parti egale .Este de folos daca aveti o rola speciala de taiat aluaturi . Pe o parte a fiecarui dreptunghi se presara branza de oaie si rondele de ceapa verde . Se ruleaza aluatul umplut si se da forma de melc. Fiecare melc se unge cu ou batut spuma - cu ajutorul unei pensule de silicon . Presarati pe deasupra melcisorilor , seminte de negrilica . Se da tava la cuptor timp de 4o minute . Eu am folosit programul special al cuptorului ,pentru foietaje . Pofta buna !!!

Ingrediente Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde

o foaie foietaj 25 cm/30 cm

200 gr branza framantata oaie

2 cepe verzi

1 ou

1 lingura seminte negrilica [chimen negru ]

Categorii