Aperitiv minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitiv minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

 

Imi doream de mult timp sa incerc niste cosulete din cascaval cu diverse umpluturi. Am gasit la Gaby aceste aperitive frumoase si le-am pregatit si eu. Cosuletele nu le-am gatit in tigaie, ci la cuptor, apoi le-am pus pe pahare, cand sunt calde si inca se pot modela. Apoi le-am umplut cu crema de branza pe care o prepar eu de obicei (branza rasa, ceapa, unt si crema de branza cu smantana), iar pe cateva le-am umplut cu crema de branza si smantana amestecata cu chimen macinat. Le-am decorat cu legume proaspete cumparate de dimineata din piata. “Retete inspirate de toamna”

Ingrediente Aperitiv minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

Pentru cosulete:

cascaval ras, dupa gust;

Pentru umplutura:

1 legatura ceapa verde;

200 g branza de vaca;

50 g unt la temperatura camerei;

1 varf de lingurita de sare;

100 g crema de branza cu smantana Delaco;

Un varf de cutit chimen macinat;

Pentru decor:

cateva rosii cherry;

o legatura ridichi;

cateva frunze de ceapa verde;

cateva masline negre si kalamata

Categorii