Aperitiv oua umplute cu branza de burduf, in sos de maioneza
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Aperitiv oua umplute cu branza de burduf, in sos de maioneza
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv oua umplute cu branza de burduf, in sos de maioneza
Pentru că mi-a rămas puțină maioneză de la salata boeuf, m-am hotărât să fac și niște ouă umplute cu sos. Ouăle umplute sunt dintotdeauna un aperitiv gustos, economic și ușor de făcut, mai ales că se pot umple cu diferite ingrediente. Mie îmi plac ouăle umplute în sos de maioneză, umplute cu pate din ficăței de pui, sau cu brânză de burduf. Din acestea am făcut acum și au fost bine primite. Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit 12 jumătăți de ouă umplute, câte 3/porție.
Ingrediente Aperitiv oua umplute cu branza de burduf, in sos de maioneza
6 albușuri de ouă fierte tari
50 grame de unt
75 grame de brânză de burduf
3 linguri încărcate de smântână grasă
3 linguri încărcate de maioneză
1 praf de sare
piper
Pentru decor:
felii subțiri de gogoșari în oțet
măsline
verdeață...