Aperitiv pateuri cu cascaval

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv pateuri cu cascaval

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitiv pateuri cu cascaval

 

Bunatati pentru Craciun.

 

INGREDIENTE
270 g aluat foietaj proaspat 200 g cascaval 1 galbenus pentru uns

Se pune foaia de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.

Se taie in 12 bucati.

Se pune o bucata dreptunghiulara de cascaval pe fiecare bucata.

Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.

Se fac cate 3 taieturi oblice pe fiecare pateu si se pun intr-o tava tapeta cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se lasa la racit.

Pofta Buna!

Ingrediente Aperitiv pateuri cu cascaval

270 g aluat foietaj proaspat

200 g cascaval

1 galbenus pentru uns

Categorii