Aperitiv pernute din foietaj cu carne, verdeata si usturoi

Reteta culinara Aperitiv pernute din foietaj cu carne, verdeata si usturoi din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv pernute din foietaj cu carne, verdeata si usturoi
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv pernute din foietaj cu carne, verdeata si usturoi
Pentru ca mi-a ramas amestec de carne tocata de la chiftelute, am pregatit si niste pateute cu carne, verdeata, usturoi si aluat foietaj. "Reteta pentru picnic"
Ingrediente Aperitiv pernute din foietaj cu carne, verdeata si usturoi
1 pachet aluat foietaj (2 x 400 g)
500 g carne de porc tocata
1 morcov ras
2 cartofi
1 ou
sare
piper
cimbru
Verdeata:
frunze de ceapa verde
frunze de usturoi verde
patrunjel
1 ou pentru uns