Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita
„Rețete de Paște” Pentru această rețetă delicioasă m-am inspirat Dia, căreia îi mulțumesc și pentru un sărut. :*
4 oua 550 g branza de vaci 60 g faina 200 g spanac 12 oua de prepelita Sare piper 1/4 ardei gras rosu 4 roșii cherryFierbeți ouăle de prepeliță și lăsați-le să fiarbă 3 minute. Se amestecă cu un mixer vertical, brânza de vaci cu ouă (pui). Se adauga sare si piper dupa gust. Adaugam faina si amestecam bine, iar la final adaugam spanacul pe care l-am spalat, aruncat si tocat marunt si amestecam bine.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt pe fund si unsa cu unt pe pereti, asezam ouale de prepelita, feliile de ardei si rosiile cherry taiate in jumatate. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru 45-50 de minute si se lasa deasupra sa se rumeneasca. Se lasa sa se raceasca si se serveste.
Ingrediente Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita
4 ouă
550g brânză de vaci
60 g făină
200 g spanac
12 ouă prepeliţă
Sare
piper
1/4 ardei gras roșu
4 roșii cherry