Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi
Cu branzerturile ramase prin frigider am vrut sa fac o placinta, dar fara prea mult aluat, asa ca am facut o placinta turnata, delicioasa la care branzeturile au fost legate cu ou, putin gris si faina de ovaz.
375 gr iaurt 100 ml ulei din samburi de struguri 2 oua 275 gr branza moale de vaca 200 gr branza telemea de capra 75 gr parmezan 2 linguri gris 100 gr faina de ovazIntr-un vas sfaramam branza moale, branza telemea si radem parmezanul sau il punem bucatele mai mari. Adaugam ouale, iaurtul, uleiul si omogenizam. Adaugam grisul si faina de ovaz, omogenizam si turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos. Lasam sa se racoreasca si portionam.
Ingrediente Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi
375 gr iaurt
100 ml ulei din samburi de struguri
2 oua
275 gr branza moale de vaca
200 gr branza telemea de capra
75 gr parmezan
2 linguri gris
100 gr faina de ovaz