Aperitiv rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Aperitiv rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu
Retete pentru mese in familie". Spanacul la putere,vitamine si sanatate!
Ingrediente Aperitiv rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu
blat rulada:
4 oua
150 g smantana
1/2 plic de praf de copt
sare
5 lg de faina
200 g piure de spanac
1 lg ulei
piper
Umplutura:
100 g branza feta
100 ml smantana
200 g telemea rasa
200 g ciuperci proaspete
1/2 ceapa
sare
piper
1 ardei kapia rosu