Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat
Rulada mea preferata este aceasta, cu blat cu spanac si crema de branza. Somonul afumat insa i-a dat un gust deosebit.
INGREDIENTE
Pregatim rulada.
Dezghetam spanacul si il scurgem bine. Daca vrem o consistenta uniforma, putem sa il mixam.
Separam ouale. Mixam albusurile cu sare si cand acestea se tin bine adaugam galbenusurile, spanacul si faina. Omogenizam cu o spatula si turnam compozitia in tava de aragaz pe hartie de copt.
Cand rulada s-a rumenit usor, o scoatem si o rulam cu ajutorul unei alte hartii de copt sau a unui prosop, apoi o lasam la racit. Dupa ce s-a racit o derulam, o ungem cu crema de branza, presaram putin piper macinat, asezam somonul afumat rupt in bucatele mici din loc in loc si o rulam din nou strans. Dam rulada la rece pana in momentul servirii.
Ingrediente Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat
blat: 6 oua 6 linguri faina sare 400 gr spanac congelat frunze umplutura: 300 gr crema de branza 20% grasime 100 gr somon afumat piper negru macinat
6 oua
6 linguri faina
sare
400 gr spanac congelat frunze
300 gr crema de branza 20% grasime
100 gr somon afumat
piper negru macinat