Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea

Reteta culinara Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea

 

INGREDIENTE
500 g carne tocata de porc (sau amestec cu vita) 2 oua 2 linguri pesmet miezul de la o felie de paine (30g) 1 catel usturoi sare piper  umplutura: 500 g spanac congelat 50 g telemea sare piper 30 g unt 50 g gogosari murati garnitura: 350 g legume mexicane 2 linguri rosii cuburi in sos 2 linguri ulei sare piper

Ingrediente Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea

500 g carne tocata de porc (sau amestec cu vita)

2 oua

2 linguri pesmet

miezul de la o felie de paine (30g)

1 catel usturoi

sare

piper

 umplutura:

500 g spanac congelat

50 g telemea

sare

piper

30 g unt

50 g gogosari murati

garnitura:

350 g legume mexicane

2 linguri rosii cuburi in sos

2 linguri ulei

sare

piper

Categorii