Aperitiv rulouri pt mic dejun cu sunca si cascaval

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Aperitiv rulouri pt mic dejun cu sunca si cascaval

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitiv rulouri pt mic dejun cu sunca si cascaval

 

Sambata...zi  de rasfat...asa ca purcedm la treaba...ne inspiram din Friganelele lui Merisor...

 

INGREDIENTE
20 felii de paine alba toast 20 felii de sunca 20 felii cascaval 4 oua pesmet sare, piper ulei pt prajit

Incepem cu ouale pe care le batem cu furculita si cu sare si piper dupa gust.

Continuam cu feliile de paine.

Fiecare felie de paine o aplatizam cu sucitorul, asezam deasupra o felie de sunca si una de cascaval, rulam strans si prindem cu o scobitoare. Continuam pana terminam ingredientele.

Trecem fiecare rulou obtinut prin ou batut, il tavalim bine prin pesmet si il punem la prajit in uleiul incins, pana se rumeneste frumos pe toate partile.

Servim calde sau reci cu ketchup si legume proaspete.

Ingrediente Aperitiv rulouri pt mic dejun cu sunca si cascaval

20 felii de paine alba toast

20 felii de sunca

20 felii cascaval

4 oua

pesmet

sare, piper

ulei pt prajit

Categorii