Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi
Reteta culinara Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi
Un aperitiv minunat pentru o seara de duminica in familie :), un blat grozav de bun asemanator cu cel de tarta dar totodata si cu cel de foietaj si o compozitie foarte foarte gustoasa, il recomand cu drag :)
Ingrediente Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi
Blat:
300 gr faina, plus o mana pentru infainat aluatul
200 gr unt moale
3 galbenusuri
2 linguri pline de smantana
un praf de sare
1/4 de lingurita de chimen
Umplutura:
3 linguri ulei de masline
5 catei de usturoi
1 morcov
450 gr mazare congelata( sau la cutie)
un bol de frunze de spanac proaspat
500 gr smantana groasa
100 ml lapte
un praf de sare
2 oua
350 gr branza
suvite de cascaval( cateva felii)
un galbenus pentru uns