Aperitiv saleuri cu branza de vaci
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitiv saleuri cu branza de vaci
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitiv saleuri cu branza de vaci
"Aluaturi de casa"
INGREDIENTE
Drojdia se amesteca cu o lingurita de faina si putina apa calduta. Se lasa pana se umfla putin.
Faina cernuta se amesteca cu toate ingrediente si se lasa la crescut cel putin 30m.
Se intinde pe o planseta tapetata cu faina, se unge cu galbenus de ou, se presara susan/mac si se lasa la crescut putin, apoi se taie fasii.
Se baga la cuptorul preincalzit la 180 grade C, 15-20 min sau pana se rumenesc.
Ingrediente Aperitiv saleuri cu branza de vaci
250 g faina;
100 g branza de vaci;
1 ou;
100 g cascaval afumat;
80 g unt;
1 lingurita sare;
4 g drojdie uscata.
1 galbenus+ 1 lingura de lapte - pentru uns.
Suplimentar: susan, mac.