Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco

 

O tarta delicioasa care nu rezista mult pe farfurie.

Ingrediente Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco

Blat:

150 ml apa calduta

150 ml lapte

500 gr de faina

1 lingurita de zahar

1 ou

1 pl de drojdie

1 lg de sare

Umplutura:

200 gr de rosii in suc

200 gr de sunca

100 gr de parmezan

100 gr de cascaval

250 gr de mozzarela Delaco

Categorii