Aperitiv-tort finlandez

Reteta culinara Aperitiv-tort finlandez din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Finlanda. Cum sa faci Aperitiv-tort finlandez

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitiv-tort finlandez

 

INGREDIENTE
1 punga de paine alba ,feliata mare,dreptunghiulara 125-250g branza topita 2 conserve mici peste ,ton ,in suc propriu 125-250g crème fresh(crema de branza) somon afumat cam 100x 50x 20mm sau un peste rosu vegeta sau supa cub 250g vispikream=smantana dulce la cutie(frisca fara zahar si arome) Frunze de ceapa verde  icre colorate, rotunde, pentru ornament sau alte legume,felii de peste

Ingrediente Aperitiv-tort finlandez

1 punga de paine alba ,feliata mare,dreptunghiulara

125-250g branza topita

2 conserve mici peste ,ton ,in suc propriu

125-250g crème fresh(crema de branza)

somon afumat cam 100x 50x 20mm sau un peste rosu

vegeta sau supa cub

250g vispikream=smantana dulce la cutie(frisca fara zahar si arome)

Frunze de ceapa verde

 icre colorate, rotunde, pentru ornament sau alte legume,felii de peste

Categorii