Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca

 

Daca sunt anuntati oaspetii si doriti sa pregatiti ceva rapid de servit, va recomand acesti trandafiri deliciosi si foarte usor de preparat.

1 aluat de foietaj 6 felii de sunca presata 100 g branza muştar 1 ou (pentru uns)

Dupa ce ai dezghetat aluatul se intinde si se unge cu mustar, apoi se aseaza feliile de sunca presata. Tăiați brânza în felii și puneți-le deasupra, apoi rulați aluatul cât mai strâns. Taiati felii de aproximativ 2 degete si asezati-le in tava tapetata cu hartie de copt. Bateți un ou și ungeți trandafirii de pe margine cu oul. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute, pana se rumeneste frumos aluatul. Se serveste cu rosii.

Ingrediente Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca

1 aluat foietaj

6 felii șuncă presată

100g cașcaval

muștar

1 ou (pentru uns)

Categorii