Aperitive pentru masa de Revelion
Reteta culinara Aperitive pentru masa de Revelion din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Aperitive pentru masa de Revelion
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitive pentru masa de Revelion
Am pregatit diverse aperitive pentru masa de Revelion, printre salate, mezeluri si altele. Imi plac ca-s de efect si gustoase, zic eu, ca doar gustul nu se discuta, e al fiecaruia...si vorba aia '' nu poti sa faci nimic in gustul omului''....:)))))))
Ingrediente Aperitive pentru masa de Revelion
Pentru aperitiv cu crema de branza
275 de g aluat foietaj de la Lidl
450 g branza grasa proaspata
120 g unt Pilos 80% grasime
100 g branza de oaie grasa
1 legatura ceapa verde
bucatele mici de rosie
Pentru aperitiv cu anchoa
65 g foietaj copt (resturi ce mi-au ramas de la aperitivul de sus)
95 g unt Pilos 80% grasime
5-6 bucatele de anchoa ( fiind foarte sarate, nu trebuie sa punem multe)
paine neagra
masline negre
Pentru oua umplute
7 oua fierte
1 si 1/2 cutie pateu scandia de porc
2 linguri maioneza facuta-n casa
castraveti si gogosari murati taiati cubulete marunte
piper dupa gust