Ardei copt umplut 'greek art'

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Ardei copt umplut 'greek art'

Gogosarii se taie in doua,se curata,se aseaza intr-un vas yena,se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru copt aproximativ 30 de minute ceapa cu costita se pun la prajit in ulei de masline,se adauga apoi ciupercile taiate marunt,branza taiata cubulete, condimentele,quarkul,cu aceasta umplutura se umple jumatatile de gogosari copti,se pun verdeturile si se mai dau la cuptor ptr aprox.30 de min,se servesc atat calzi cat si reci,a servit cu chiftele de dovlecei cu rozmarin.

Ingrediente Ardei copt umplut 'greek art'

ceapa verde:

un borcan de ciuperci marinate ,

200 g.costita afumata ,

200 g.branza feta ,

500 g.quark ,

ulei de masline ,

gogosari

verdeturi :

marar,

patrunjel

condimente :

sare,

piper,

busuioc,

oregano

Categorii