ARDEI COPTI CU SOS ALB

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare ARDEI COPTI CU SOS ALB

Ardeii mai grasi si drepti se coc si apoi se curata. Dupa ce s-au curatat, se taie in felii late si se asaza in strat subtire in vasul uns cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ardeii au absorbit sare suficienta, cind au fost presarati dupa ce s-au copt. Se acreste putin si se aromeaza cu marar sau patrunjel taiat marunt, apoi se desarta peste ardei, presarindu-se cu brinza rasa. Se infierbinta la cuptor cu 10 minute inainte de servire.

Ingrediente ARDEI COPTI CU SOS ALB

1 kg ardei grasi sos alb: 75 g unt sau margarina

60 g faina

500 ml lapte

100 g brinza telemea

zeama sau sare de lamiie

marar sau patrunjel tocat 50-100 g brinza telemea sau cascaval ras.

Categorii