Ardei copti umpluti si salata marocana de couscous cu ceapa caramelizata si menta
Reteta culinara Ardei copti umpluti si salata marocana de couscous cu ceapa caramelizata si menta din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Ardei copti umpluti si salata marocana de couscous cu ceapa caramelizata si menta
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ardei copti umpluti si salata marocana de couscous cu ceapa caramelizata si menta
INGREDIENTE
Pentru ardei:
3 ardei copti, curatati de coaja 50 grame mix de branza (eu am folosit branza de burduf in scoarta de brad, branza fiarta munteneasca si o Gouda cu fenugrec) 2 linguri pesmet 1 lingura migdale ulei de masline sucul de la 1/4 lamaiePentru salata:
100 grame couscous 1 lingurita de unt ulei de masline cateva rosii cherry 1 lingura stafide 1 ceapa roz, taiata rondele 1/2 lingurita Ras-el-hanout 1 lingurita miere 1 lingurita cumin, pudra 1 catel usturoi, zdrobit sucul de la 1 lamaie 1 lingura migdale maruntite 1 lingura menta proaspata, tocata 1 lingura patrunjel proaspat, tocat sare/piperIngrediente Ardei copti umpluti si salata marocana de couscous cu ceapa caramelizata si menta
3 ardei copti, curatati de coaja
50 grame mix de branza (eu am folosit branza de burduf in scoarta de brad, branza fiarta munteneasca si o Gouda cu fenugrec)
2 linguri pesmet
1 lingura migdale
ulei de masline
sucul de la 1/4 lamaie
100 grame couscous
1 lingurita de unt
ulei de masline
cateva rosii cherry
1 lingura stafide
1 ceapa roz, taiata rondele
1/2 lingurita Ras-el-hanout
1 lingurita miere
1 lingurita cumin, pudra
1 catel usturoi, zdrobit
sucul de la 1 lamaie
1 lingura migdale maruntite
1 lingura menta proaspata, tocata
1 lingura patrunjel proaspat, tocat
sare/piper