Ardei kapia copt cu sos alb si telemea de oi
Reteta culinara Ardei kapia copt cu sos alb si telemea de oi din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Ardei kapia copt cu sos alb si telemea de oi
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ardei kapia copt cu sos alb si telemea de oi
De cand ma bantuie aceasta mancarica dintr-o carte veche de retete.Si cum a venit primavara si trebuie sa facem curat in congelator m-am gandit ca e timpul sa o pun in aplicare.Am adaptat-o gusturilor mele(adica am marit cantitatea de branza si am pus inclusiv in sos) si a fost exact pe placul nostru.
INGREDIENTE
Ingrediente Ardei kapia copt cu sos alb si telemea de oi
500 gr ardei kapia copti si scursi(din congelator)
40 gr unt
40 gr faina
500 ml lapte
sare
piper negru macinat
2 linguri smantana grasa
marar verde
100 gr telemea rasa
putina boia picanta
unt+pesmet pentru uns forma.