Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Se curata ardeiul spalat de cotoare si samburi. Carnea tocata se amesteca cu o lingura cu orezul, morcovii si radacina de patrunjel, sare, condimente, verdeata tocata fin, ouale si un pic de ulei. Se umple fiecare ardei (pentru a reusi sa umplem ardeii bine cu umplutura, taiem un pic din varfurui pentru a permite aerului sa iasa astfel umplutura, ajungand pana in varful lui). Se asaza ardei langa ardei, in craticioara oin care ii vom fierbe cu apa cu sare si un strop de ulei de masline. Se servesc simpli sau cu smantana. Este o mancare sanatoasa, dietetica si tolerata si de cei mici.

Ingrediente Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

6-8 ardei kapia rosu

500 g carne tocata de pui

1 cescuta de orez

2 oua

sare

condimente uscate

2 morcovi dati prin razatoarea mica

1 radacina de patrunjel data prin razatoarea mica

1 legatura mare de marar verde

ulei de masline

Categorii