Ardei umpluti cu conopida la cuptor

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ardei umpluti cu conopida la cuptor

Conopida desfacută buchețele se fierbe 10 minute în apă cu sare; După ce s-a fiert, se scurge apa și se lasă la racit: Ardeii se taie pe jumătate, se curăță de semințe și se presară cu puțină sare. Separat se bat ouăle cu smântăna, se adaugă cașcavalul ras si telemeaua și usturoiul zdrobit; după răcire conopida și morcovul se zdrobesc cu o furculiță și se adaugă peste ouă și amestecul de brânzeturi. Ardeii așezati într-o tavă se umplu cu conopida, apoi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, timp de 40-45 minute până se rumenesc. Pofta bună !

Ingrediente Ardei umpluti cu conopida la cuptor

1 conopida mijlocie

1 morcov mic pentru contrast de culoare

4-5 ardei

2 ouă

100 ml smântână

100 gr cașcaval

100 gr telemea

4-5 căței de usturoi

sare

piper

Categorii