Aripioare picante cu sos de branza albastra

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Aripioare picante cu sos de branza albastra

Se topeste untul, sosul iute si otetul. Se rastoarna intr-un bol. Se amesteca ingredientele pentru sos in alt bol se asezoneaza si se pune la rece acoperit. Se taie aripile pe jumatate, se ung cu sare, piper si faina. Se prajesc in ulei pana devin auri apoi se rastoarna in sosul de unt. Se servesc cu sosul de branza.

Ingrediente Aripioare picante cu sos de branza albastra

4 linguri unt

Cateva picaturi de Tabasco

in functie de cum va place de picant

1 lingura otet alb

900g aripioare pui

Faina

Ulei

Crema de branza:

125g branza cu mucegai

225 ml lapte batut

225g smantana

2 catei usuturoi zdrobiti

1 lingurita boia

Categorii