Aripioare picante cu sos de branza albastra

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Aripioare picante cu sos de branza albastra

Se topeste untul, sosul iute si otetul. Se rastoarna intr-un bol. Se amesteca ingredientele pentru sos in alt bol se asezoneaza si se pune la rece acoperit.

Se taie aripile pe jumatate, se ung cu sare, piper si faina. Se prajesc in ulei pana devin auri apoi se rastoarna in sosul de unt. Se servesc cu sosul de branza.

Ingrediente Aripioare picante cu sos de branza albastra

4 linguri unt

5 linguri sos Tabasco

1 lingura otet alb

900 g aripioare pui

Faina

Ulei

Crema de branza:

125 g branza cu mucegai

225 ml lapte batut

225 g smantana

2 catei usuturoi zdrobiti

1 lingurita boia

Categorii