Baccalà con le patate/peste cod cu cartofi

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Baccalà con le patate/peste cod cu cartofi

Pestele trebuie lasat vreo doua zile in apa ca sa iasa sarea din el si schimbata apa cit mai des. Intr-o tigaie de prajit topim untul, adaugam uleiul si punem pestele curatat de piele si taiat in bucati destul de marisoare.

Punem usturoiul si patrunjelul spalat si taiat marunt, saram , piperam si lasam la foc mic circa 10 minute.

Adaugam sucul de rosii si laptele si lasam la foc mic, circa o ora.

Dupa jumatate de ora, punem cartofii taiata in cuburi groase si acoperim cu un capac pina vedem ca sucul s-a restrins si mincarea e gata.

Servim mincarea calda, iar daca dorim putem sa servim alaturi de mamaliguta calda.

Ingrediente Baccalà con le patate/peste cod cu cartofi

600 g peste cod

4 cartofi mari

un catel usturoi

1/2 pahar ulei de masline

o legatura de patrunje

4 linguri suc de rosii

un pahar cu lapte

50 g unt

sare si piper dupa gust

Categorii