Bagheta umpluta

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bagheta umpluta

Pentru inceput taiem bagheta in 2 si o scobim de miez, dar cu grija sa nu o rupem. Intr-un bol punem crema de branza, impreuna cu branza sarata pe care am dat-o prin razatoare, untul si smantana, iar peste lactate adaugam, patrunjelul tocat marunt, maslinele, ardeiul copt si sunca de pui taiate cuburi, presaram putin piper si incepem sa omogenizam bine toate ingredientele din bol. Cu aceasta compozitie umplem ambele jumatati de bagheta, apoi le invelim in folie de plastic si le dam la frigider pentru cca.3 ore pana se intareste crema si paine se inmoaie putin. Este o reteta foarte gustoasa si excelenta pentru sarbatori sau o masa festiva. In compozitie se mai pot pune dupa preferinte ciuperci, ceapa verde, marar, porumb fiert sau sunca de pui sa o inlocuiti cu cea de porc, oricum, orice varianta este minunata!

Ingrediente Bagheta umpluta

1 paine bagheta

300g crema de branza

100g branza sarata

150g smantana

100g sunca de pui

50g masline fara samburi

1 legatura mica de patrunjel verde

1 ardei rosu copt

50g unt la temperatura camerei

piper

Categorii