Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste
Reteta culinara Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste
Un aperitiv usor de facut, rapid, poate fi preparat in mai multe feluri, depinde de ingredientele pe care le aveti la indemana. E bun si ca gustare la serviciu.
Ingrediente Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste
1 bagheta/4 cornuri/4 franzelute mini (~400 g)
3 oua fierte tari
100 g branza cremoasa, moale (feta, delis, etc.)
100 g unt
2 feliute branza topita
50 ml lapte
1-2 castraveciori acri
1/2 ardei gras rosu
2-3 lingurite seminte de susan
1 conserva peste in ulei (~170 g)
sare, piper