Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste

Reteta culinara Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste

 

Un aperitiv usor de facut, rapid, poate fi preparat in mai multe feluri, depinde de ingredientele pe care le aveti la indemana. E bun si ca gustare la serviciu.

Ingrediente Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste

1 bagheta/4 cornuri/4 franzelute mini (~400 g)

3 oua fierte tari

100 g branza cremoasa, moale (feta, delis, etc.)

100 g unt

2 feliute branza topita

50 ml lapte

1-2 castraveciori acri

1/2 ardei gras rosu

2-3 lingurite seminte de susan

1 conserva peste in ulei (~170 g)

sare, piper

Categorii