Bagheta umpluta in crusta de bacon

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bagheta umpluta in crusta de bacon

Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung. Scoatem o parte din miez lasand pe coaja cca 0,5 cm. Preparam o omleta in tigaia incinsa cu un strop de ulei de masline, calind iute ceapa taiata fin, adaugand ouale batute spuma cu un praf de sare, piperam, adaugam mararul verde si mazarea verde. Intoarcem omleta si pe partea negatita, presaram cascavalul ras apoi o scoatem pe un platou si rulam strans. Taiem ruloul din omleta in doua si punem in mijlocul fiecarei bucati de bagheta scobita,strangem usor si le infasuram in feliile subtiri de bacon crud.La asezam una langa alta intr-o forma de chec,le acoperim cu o folie de aluminiu si lasam 10 minute in cuptorul incins,indepartam folia si mai lasam 5 minute la foc potrivit.Se feliaza dupa ce s-au racit un pic.Este un aperitiv plin de savoare si culoare ,usor de preparat. Pofta buna!

Ingrediente Bagheta umpluta in crusta de bacon

1 bagheta

nu foarte proaspata

3 oua

1-2 cepe verzi

o mana de mazare fiarta si scursa

legatura mica de marar

sare

piper

ulei de masline

200 g cascaval ra

100g bacon feliat

uscat

Categorii