Ballotins de saint-jacques

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ballotins de saint-jacques

Intr-o tigaie topim untul si punem la prajit bucatile de saint-jacques, lasand la foc mediu cate 2 minute pe fiecare parte, adaugand putina sare si piper. Nu trebuie sa fie foarte facute ca isi pierd savoarea. Separat prajim bucatile de bacon pe grill, la sec fara ulei, si le lasam pana sunt rumenite bine . Asezam apoi pe fiecare bucata de bacon cate o bucata de saint-jacques si presaram putina boia. Rulam fiecare bucata , sa avem o bula de bacon cu miez de saint-jacques. Va recomand sa faceti asta cat este inca bacon-ul foarte cald, eu am lasat 2 bucati sa se raceasca si nu am mai reusit sa rulez, a trebuit sa prajesc altele…:) nu se specifica in reteta gasita de mine in revista . Au fost delicioase…cu un mic defect, prea putine din pacate. O sa fac reteta pentru masa de An Nou pentru ca e ceva deosebit la gust, se imbina crusta aromata si crocanta de bacon si miezul delicat si cu aroma discreta de saint-jacques ….e ceva foarte bun , va recomand sa incercati reteta.

Ingrediente Ballotins de saint-jacques

Pentru 3 persoane : 6 bucati de saint-jacque

6 felii de bacon,boia

20 grame de unt

sare

piper proaspat macinat,coriandru pentru decor.

Categorii