Banh mi cu carne de curcan (sandvis thailandez cu carne de curcan, pate si muraturi)

Reteta culinara Banh mi cu carne de curcan (sandvis thailandez cu carne de curcan, pate si muraturi) din categoria Curcan. Specific Tailanda. Cum sa faci Banh mi cu carne de curcan (sandvis thailandez cu carne de curcan, pate si muraturi)

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Banh mi cu carne de curcan (sandvis thailandez cu carne de curcan, pate si muraturi)

 

Un mod foarte bun de a folosi resturile de carne de la gatirea unui pui/ curcan intreg.

Ingrediente Banh mi cu carne de curcan (sandvis thailandez cu carne de curcan, pate si muraturi)

1 lingura sos de soia

1 lingura otet din vin alb

4 linguri pate (eu am folosit pate amestecat cu meriosare)

1 chili

190 grame carne de curcan gatita (de preferat carne rosie)

ulei de masline

1 lime

2 linguri sos dulce de chili

2 baghete (eu am folosit felii de paine cu seminte)

1 catel de usturoi

1 bucata de 3 cm de ghimbir proaspat

sare

2 linguri maioneza din iaurt

1 legatura mica de coriandru (poate fi inlocuit cu patrunjel)

1 morcov

1/2 castravete

1/4 varza rosie

ulei de susan

Categorii