Snitele din piept de curcan

Reteta culinara Snitele din piept de curcan din categoria Curcan. Cum sa faci Snitele din piept de curcan

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Snitele din piept de curcan

 

Snitelul este preparatul cel mai minunat si simplu ce se poate face din orice fel de carne.    Ne urmareste in viata din copilarie pana la batranete.

800g piept de curcan 3 oua 100g faina 150g pesment granulat sare piper ulei pentru prajit

Pieptul de curcan se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii.

Feliile de piept de curcan se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper. 

Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.

Intr-o farfurie se pune faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.

Pesmetul granulat se pune in alta farfurie.

Feliile de piept de curcan se dau prin faina, prin ou si prin pesmet granulat.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe servetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Eu le-am mancat cu piure de cartofi ca in copilarie.

Pofta buna!

 

Ingrediente Snitele din piept de curcan

800g piept de curcan

3 oua

100g faina

150g pesment granulat

sare

piper

ulei pentru prajit

Categorii