Basler Brunsli – Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

Timp de preparare 24 ore

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Basler Brunsli – Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

Se amesteca zaharul, migdalele, faina si scortisoara si se incorporeaza lingura cu lingura in albusurile batute spuma tare, la final se adauga treptat si cu grija ciocolata topita. Se intinde pe o hartie cerata (pentru copt) si se lasa “la uscat” cel putin cateva ore, preferabil peste noapte. Se taie in formele dorite (de regula stelute) si se “usuca” in cuptor la 190°C (cuptor cu ventilatie) pentru 5-8 minute.

Ingrediente Basler Brunsli – Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

200g zahar

250g migdale maruntite

2 linguri de faina

1 varf de cutit de scortisoara

2 albusuri batute spuma

100g ciocolata neagra (85% cacao) topita pe bain-marie

Categorii